Forum służy wyłącznie jako archiwum. Nie można tworzyć nowych wątków i postów.
Tani hosting

tt 2
dwdszt Offline
Użytkownik

Liczba postów: 11
Reputacja: -1
Post: #1
tt 2 11-06-2015 08:45
Jak usunąć ocenę zdjęć?
jak zmienić poczekalnia na oczekujące ?
jak dodać info o cookies?
jak podpiąć fanpage ?
jak zrobić, żeby przy dodawaniu nowego obiktu tytuł nie był wymagany ?
da sie w ogóle ustwić opis pod zdjęciem ?
Diabeł Online
Użyszkodnik


Liczba postów: 777
Reputacja: 666
dawidowww Offline
TenTego Premium

Liczba postów: 67
Reputacja: 5
Post: #2
RE: tt 2 11-06-2015 12:02
Ogarnij podstawy html/css i sam sobie odpowiesz na te pytania Smile
dwdszt Offline
Użytkownik

Liczba postów: 11
Reputacja: -1
Post: #3
RE: tt 2 11-06-2015 12:20
ja nie potzreebuje ogarnąc ani html ani css. bo te juz znam koles od paru lat. mskrypt jest w php w PHP anie w html dlatego pytam. j

moze Ci podac linki do stron koles ? albo r4adisz i znasz odp na pytanie albo nie wypowiadaj sie w temacie o ktorym nie masz zielonego pojecia
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 11-06-2015 12:28 przez dwdszt.)
klocek Offline
Administrator

Liczba postów: 3,044
Reputacja: 314
Post: #4
RE: tt 2 11-06-2015 12:32
Cytat:Jak usunąć ocenę zdjęć?
W pliku themes/nazwa-szablonu/index.php / waiting.php / categories.php / img.php

Cytat:jak zmienić poczekalnia na oczekujące ?
W pliku językowym (core/languages).

Cytat:jak dodać info o cookies?
Skorzystać z cookiealert.sruu.pl i postąpić wg instrukcji (wkleić do themes/nazwa-szablonu/header.php).

Cytat:jak podpiąć fanpage ?
Wkleić like-box w wybrane miejsce w szablonie.

Cytat:jak zrobić, żeby przy dodawaniu nowego obiktu tytuł nie był wymagany ?
Zedytować metodę w klasie "manager" (admin/apps/manager/app_page.php).

Cytat:da sie w ogóle ustwić opis pod zdjęciem ?
Tak, da się.
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 11-06-2015 12:32 przez klocek.)
WWW
TYMON Offline
TenTego Premium

Liczba postów: 111
Reputacja: 4
Post: #5
RE: tt 2 11-06-2015 12:33
Po 1. To jest wątek dla TT premium, a po 2 te funkcje o których mówisz są w html ;]

Bycie chamem dla osób których pytasz o poradę też nie jest w porządku KOLEŚ.
(11-06-2015 12:20)dwdszt napisał(a):  ja nie potzreebuje ogarnąc ani html ani css. bo te juz znam koles od paru lat. mskrypt jest w php w PHP anie w html dlatego pytam. j

moze Ci podac linki do stron koles ? albo r4adisz i znasz odp na pytanie albo nie wypowiadaj sie w temacie o ktorym nie masz zielonego pojecia

Pomogłem? Daj +

Dawniej @panda Wink
dwdszt Offline
Użytkownik

Liczba postów: 11
Reputacja: -1
Post: #6
RE: tt 2 11-06-2015 12:48
wpisuje sie w dobtrym watku bo ma tt premium. ale plik są w php kolęs nie w html. Wiec nie mów mi ze jest whtml . Wiem że nie przyznasz sie ze sie pomylilęs ( pliki sa w php - ma ci je przesłac ?) pytam Czytaj dokladnie o co chodzi. NIkt tu miczego nie musi sie uczyc zadna stroa ani książka nie jest warta polecenia.
Pytam sie jak to gdzie w plku moge to znalezc żeby wykasować lub dac false. I co mam dać. sko ogarnaisz tak PODOBNO wszytsko to po sie rejestrowales na tym forum koles?

O dzięi adminsitratorSmile

aja dac ten opis pod zdjećiem ?
Ktos mi powiedział tutaj ( niech no soebie przypomne kto!) ze nie mozna

ja nie jestem chamem i nie mowie tyou ogranij. Skoro ktos cos robi tzn ze sie troche na tym zna a jak pyta to pyta madrzejszych od siebie. Pomysl troche . Ale doś o tym bo nie po to tu jestęsmy aby sie kłócić. Od tego podobno są specjalne fora
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 11-06-2015 13:33 przez dwdszt.)
dwdszt Offline
Użytkownik

Liczba postów: 11
Reputacja: -1
Post: #7
RE: tt 2 11-06-2015 13:54
zmieniłem w pliku językowym poczekalnię na oczekujące i dalej mam ta poczekalnię. W podanych plikach skasowałem linijki z vote i jak najdę na obrazek nadal ma łapke góra dół jak to wywalic całkowicie ? co ma dopisac /sksowac? żeby sie zmieniła poczekalnia na occzekującw ? a ja zmieniam kolor w ccs w body , main i cantainer na #blue nic sie nie zmienia .
gdzie ma sciągnąc plik cookies alert ? aja ustwic ten opis pod zdjęciem ? metode ? tzn ? co ma wykoswac ! przy
$text = str_replace("#TITLE#", $img['title'], $text); dac false ? czy przy
if($img['owner'] != 0) {
$owner_name = $img['owner_name'];
}
else {
$owner_name = "Go┼Ť─ç";
$owner['id'] = 0;
}

$text = str_replace("#OWNER-ID#", $img['owner'], $text);
$text = str_replace("#OWNER#", $owner_name, $text);
$text = str_replace("#REWRITE-OWNER#", $rewrite->changeSigns($owner_name),
cos dac ?
Bo nie wiem o co chodzi z ta metoda ?

w tym pliku (themes/minimalisc/.../aps_poage jak skasuje wszytskie vote to mi wreszcie wyali to głosowania ? mam zmienic wng pliku zmienic waiing na wiating żeby mi w końcu zmienił ? czy zapłacic admisnitratorowi żeby pozmieniał na to co chcę ?
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 11-06-2015 13:58 przez dwdszt.)
klocek Offline
Administrator

Liczba postów: 3,044
Reputacja: 314
Post: #8
RE: tt 2 11-06-2015 16:04
Popraw temat i załóż wątek jeszcze raz.
WWW


Skocz do:


Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości