Tani hosting

Poszukuje programu do edycji szablonow w plikach TPL
teenageforum Offline
Użytkownik

Liczba postów: 50
Reputacja: 0
Post: #1
Poszukuje programu do edycji szablonow w plikach TPL 29-08-2017 19:17
Witam

Czy istnieje program do edycji szablonu ktory jest w plikach TPL i css.

Chodzi mi dokladnie aby np css latwo edytowac tzn pomoc w programie ukladam sam css latwo Smile

Czekam na odpowiedz

Pozdrawiam !
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 29-08-2017 19:20 przez teenageforum.)
Cytuj
Diabeł Online
Użyszkodnik


Liczba postów: 777
Reputacja: 666
kmike Offline
Pomocnik

Liczba postów: 2,095
Reputacja: 232
Post: #2
RE: Poszukuje programu do edycji szablonow w plikach TPL 30-08-2017 10:06
Zakładam, że do większości popularnych edytorów znajdziesz plugin, który to umożliwi.

- Notepad ++
- Atom
- Sublime
- PhpStorm / WebStorm

- Pakiet aplikacji FB - 120 zł
- Pakiet WSZYSTKICH modyfikacji - 169 zł

WWW Cytuj
teenageforum Offline
Użytkownik

Liczba postów: 50
Reputacja: 0
Post: #3
RE: Poszukuje programu do edycji szablonow w plikach TPL 30-08-2017 12:38
(30-08-2017 10:06)kmike napisał(a):  Zakładam, że do większości popularnych edytorów znajdziesz plugin, który to umożliwi.

- Notepad ++
- Atom
- Sublime
- PhpStorm / WebStorm
Rozumiem Dziekuje bardzo!
Cytuj
teenageforum Offline
Użytkownik

Liczba postów: 50
Reputacja: 0
Post: #4
RE: Poszukuje programu do edycji szablonow w plikach TPL 31-08-2017 19:32
Niestety nie moge nic znalesc Sad mam program open element
Cytuj
atp Offline
Użytkownik

Liczba postów: 51
Reputacja: 3
Post: #5
RE: Poszukuje programu do edycji szablonow w plikach TPL 05-09-2017 21:07
W Notepad++ "Ustawienia" -> "Konfigurator stylów", w sekcji "Język" klikasz "HTML", w okienku "Rozszrz. użytk." dajesz "tpl" i masz kolorowanie składni.

designbox.pro - tworzenie stron www  |  ojczysko.pl - osobisty blog
Cytuj
teenageforum Offline
Użytkownik

Liczba postów: 50
Reputacja: 0
Post: #6
RE: Poszukuje programu do edycji szablonow w plikach TPL 06-09-2017 20:12
(05-09-2017 21:07)atp napisał(a):  W Notepad++ "Ustawienia" -> "Konfigurator stylów", w sekcji "Język" klikasz "HTML", w okienku "Rozszrz. użytk." dajesz "tpl" i masz kolorowanie składni.
Dziekuje Ci bardzo ! Zaraz sprawdzam!
Cytuj


Skocz do:


Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości