Tani hosting

Modyfikacja TopObjects
buchaj Offline
Użytkownik

Liczba postów: 127
Reputacja: 4
Post: #31
RE: TopObjects 01-04-2013 21:31
Ha ha ha ha ha ha :-P przepraszam za to ale nie moge. Są dwa pliki top bo jeden wrzucasz do folderu stylu a drugi do folderu całego skryptu tentego :-P przeczytaj jeszcze raz jak zrobić tą topke
Cytuj
Diabeł Online
Użyszkodnik


Liczba postów: 777
Reputacja: 666
poloduda Offline
Użytkownik

Liczba postów: 15
Reputacja: 0
Post: #32
RE: TopObjects 02-04-2013 20:52
Łee rzeczywiście sorki Smile NO dobra wszystko pięknie jednak po kliknięciu na zakładkę TOP wyswitla mi sie normalnie stronka ale zamiast obrazkow jest : Fatal error: Call to undefined method manager::getTopObjects() in /home/u609628458/public_html/_themes/gray/top.php on line 5
Cytuj
vakacjus Offline
Użytkownik

Liczba postów: 29
Reputacja: 2
Post: #33
RE: TopObjects 03-04-2013 00:49
Nie zdefiniowałeś funkcji, czytaj read me

Ostatnie 5 Zdjęć Na stronie głównej!
Cytuj
buchaj Offline
Użytkownik

Liczba postów: 127
Reputacja: 4
Post: #34
RE: TopObjects 03-04-2013 07:08
Wlasnie Big Grin Wrzuciles funkcje getTopObjects() do admin/manager/app_page.php ? Nie chce cie obrazac czy cos ale albo nie przeczytałeś pliku readme.txt albo nie potrafisz czytac Big Grin
Cytuj
Recik Offline
Użytkownik

Liczba postów: 43
Reputacja: 0
Post: #35
RE: TopObjects 03-04-2013 19:29
Zna ktoś jakiś sposób na odczytanie wszystkich "like" ze strony? Wiem jak zliczyć z jednego linka, jednak nie mam pojęcia jak zliczać ze wszystkich. Wtedy można zrobić TOP ale wg like'ów.
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 03-04-2013 19:32 przez Recik.)
Cytuj
programista Offline
Użytkownik

Liczba postów: 235
Reputacja: 18
Post: #36
RE: TopObjects 04-04-2013 13:07
Z tego co wiem ktoś sprzedaje taką modyfikacją, a jeżeli chcesz odpowiedzi na pytanie, to nie zliczysz wszystkich przez fb, musisz liczyć każdy z osobna.
Cytuj
pasieczko Offline
Użytkownik

Liczba postów: 6
Reputacja: 0
Post: #37
RE: TopObjects 04-04-2013 23:51
Hmm... Ja mam inny problem, wszystko jest wrzucone, jednak nie wiem dlaczego gdy otwieram najpopularzniejsze (zamiast top) wyrzuca mi błąd:
Fatal error: Call to undefined method manager::getTopObjects() in /_themes/default/top.php on line 5

Czy ktoś może mi powiedzieć co zepsułem? Big Grin
WWW Cytuj
buchaj Offline
Użytkownik

Liczba postów: 127
Reputacja: 4
Post: #38
RE: TopObjects 05-04-2013 06:19
czy wrzuciles funkcje getTopObjects() do admin/manager/app_page.php ?
Cytuj
pasieczko Offline
Użytkownik

Liczba postów: 6
Reputacja: 0
Post: #39
RE: TopObjects 05-04-2013 12:28
Hmmm... przeoczenie... Dzięki za info Wink
WWW Cytuj
kopytko Offline
Donator TenTego 2.x

Liczba postów: 15
Reputacja: 0
Post: #40
RE: TopObjects 09-04-2013 13:35
po raz kolejny świetna apka - dzięki klocek!
Cytuj


Skocz do:


Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości