Tani hosting

Modyfikacja TopObjects
krystian Offline
Użytkownik

Liczba postów: 10
Reputacja: 1
Post: #21
RE: TopObjects 15-02-2013 18:17
Hej,

a możesz napisać, gdzie to wrzucić?

Z góry dziękuję.

(10-02-2013 16:44)Mqwebe napisał(a):  Jak wyglądała by funkcja getTopObjects gdybym zamiast sortowania zdjęć po ilości votów chciał bym wyświetlać po ilości głosów które znajdują się w tabeli tentego_img w kolumnie TOPFB ?

już sobie poradzilem wystarczy zmienic zapytania
$query = mysql_query("SELECT id, title, src, type, owner, cat, date, rel_date, source, is_waiting FROM tentego_img order by topfb DESC LIMIT ".$page.",".$objPerPage);

$vote_query = mysql_query("SELECT `fb` FROM `tentego_img` WHERE `id`=".$img['id']);
$all_votes = mysql_query("SELECT `fb` FROM `tentego_img` WHERE `id`=".$img['id']);

Popraw sobie humor! ;-) z glupkowate.pl

[Obrazek: logo.png]
Cytuj
Diabeł Online
Użyszkodnik


Liczba postów: 777
Reputacja: 666
kmike Offline
Pomocnik

Liczba postów: 2,097
Reputacja: 232
Post: #22
RE: TopObjects 16-02-2013 20:11
Modyfikacja nie polega na samym wklejeniu tego kodu. Tak na prawdę samo pobranie wyników z bazy w ten sposób to ostatni etap... Przedtem musiałbyś stworzyć tą kolumnę, zaktualizować dane Lajków i stworzyć odpowiednią funkcję i pliki gdzie funkcja będzie wywoływana. Tyle w teorii w praktycznego rozwiązania ci nie podam bo sam sprzedaję taką modyfikację Smile

- Pakiet aplikacji FB - 120 zł
- Pakiet WSZYSTKICH modyfikacji - 169 zł

(Ten post był ostatnio modyfikowany: 16-02-2013 20:13 przez kmike.)
WWW Cytuj
krystian Offline
Użytkownik

Liczba postów: 10
Reputacja: 1
Post: #23
RE: TopObjects 17-02-2013 11:57
Na tym forum jest wiele dobrych osób, które pomogły mi i pomagają innym bezinteresownie.
Wierzę, że i w tym temacie, ktoś mi pomoże Smile

Popraw sobie humor! ;-) z glupkowate.pl

[Obrazek: logo.png]
Cytuj
leom112 Offline
Użytkownik

Liczba postów: 46
Reputacja: 3
Post: #24
RE: TopObjects 18-02-2013 00:46
Wiecie może jak przerobić to, żeby zliczało ilość lajków a nie głosów? Bo dziwnie to wygląda jak jest na 1 miejscu 10 lajków a na drugim 50.
Cytuj
kmike Offline
Pomocnik

Liczba postów: 2,097
Reputacja: 232
Post: #25
RE: TopObjects 18-02-2013 12:23
Wszyscy szukają gotowca. Gotowca mogę Ci sprzedać jeśli tylko chcesz. W dwóch poprzednich postach opisałem jak należy to zrobić.

- Pakiet aplikacji FB - 120 zł
- Pakiet WSZYSTKICH modyfikacji - 169 zł

WWW Cytuj
sainasi Offline
Donator TenTego 2.x

Liczba postów: 18
Reputacja: 0
Post: #26
RE: TopObjects 25-02-2013 13:45
Witam
mam pytanie odnośnie modyfikacji
Po zastosowaniu stopka znacznie odsunęła mi się od strony - co może być przyczyna?
Cytuj
bartus1_129 Offline
Użytkownik

Liczba postów: 35
Reputacja: 0
Post: #27
RE: TopObjects 26-03-2013 12:17
Witam. Wstawiłem wszystko zgodnie z instrukcją. Okazało się jednak że nie znalazło pliku top.php chociaż jest wgrany na serwer do tematu . Strona http://prodemoty.pl/ . z góry dzięki za pomoc
Cytuj
klocek Offline
Administrator

Liczba postów: 3,052
Reputacja: 316
Post: #28
RE: TopObjects 26-03-2013 16:19
Są dwa pliki top.php. Na pewno wgrałeś każdy z nich?
WWW Cytuj
bartus1_129 Offline
Użytkownik

Liczba postów: 35
Reputacja: 0
Post: #29
RE: TopObjects 26-03-2013 18:16
dzięki. Taki banał a idzie wpaść . Jeszcze raz dzięki teraz jest idealnie
Cytuj
poloduda Offline
Użytkownik

Liczba postów: 15
Reputacja: 0
Post: #30
RE: TopObjects 01-04-2013 20:58
No dobra są dwa pliki top.php ale jak ja mam wgrac dwa te same pliki o tych samych nazwach do mojego stylu ? wgyrwam jeden i chce dac drugi i moge go tylko zamienic..
Mam wlasnie ten sam problem co kolega.. wszystko zrobione ale jak naciskam TOP na mojej stronie to wgl nie odnjaudje strony i jest blad 404
Cytuj


Skocz do:


Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości