Tani hosting

Modyfikacja IMGfromURL (obrazek z adresu)
simonnt Offline
Użytkownik

Liczba postów: 2
Reputacja: 0
Post: #21
RE: IMGfromURL (obrazek z adresu) 20-02-2013 11:47
Witam!
Jak rozwiązać ten problem?
Cytat:Fatal error: Call to undefined method manager::addImagefromURL() in /home/u331270915/public_html/_themes/default/add.php on line 9

////rozwiązane - wystarczyło w pliku app_page dobrze wkleić funkcję Smile
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 20-02-2013 11:53 przez simonnt.)
Cytuj
Diabeł Online
Użyszkodnik


Liczba postów: 777
Reputacja: 666
Kacp3ross Offline
Użytkownik

Liczba postów: 9
Reputacja: 0
Post: #22
RE: IMGfromURL (obrazek z adresu) 24-02-2013 08:52
Da ktoś gotowca
Cytuj
klocek Offline
Administrator

Liczba postów: 3,037
Reputacja: 315
Post: #23
RE: IMGfromURL (obrazek z adresu) 24-02-2013 12:39
Przecież ta modyfikacja jest gotowa :E
WWW Cytuj
buchaj Offline
Użytkownik

Liczba postów: 127
Reputacja: 4
Post: #24
RE: IMGfromURL (obrazek z adresu) 01-03-2013 15:05
Wie ktos moze czemu gdy to dodam i chce dodac obrazek to zamiast sie dodac to tylko sie odswieza strona i nie wyskakuje zaden komunikat ?

Wszystko zrobilem tak jak pisalo w ReadME

Strona smiechutest.xaa.pl/buchaj
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 05-03-2013 18:36 przez buchaj.)
Cytuj
buchaj Offline
Użytkownik

Liczba postów: 127
Reputacja: 4
Post: #25
RE: IMGfromURL (obrazek z adresu) 05-03-2013 16:24
hmm? <refresz Big Grin>
Cytuj
buchaj Offline
Użytkownik

Liczba postów: 127
Reputacja: 4
Post: #26
RE: IMGfromURL (obrazek z adresu) 07-03-2013 14:36
Mozna liczyc na jakas pomoc ? Smile
Cytuj
klocek Offline
Administrator

Liczba postów: 3,037
Reputacja: 315
Post: #27
RE: IMGfromURL (obrazek z adresu) 07-03-2013 17:10
Skrypt zakładek usunąłeś i zrobiłeś to ręcznie, przekierowujesz do plików add_x.php, a w formularzu IMGfromURL odwołujesz się do add.php, więc jak może się dodać (zgaduję, że skrypt od IMGfromURL masz w add_4.php).
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 07-03-2013 17:11 przez klocek.)
WWW Cytuj
buchaj Offline
Użytkownik

Liczba postów: 127
Reputacja: 4
Post: #28
RE: IMGfromURL (obrazek z adresu) 07-03-2013 19:25
Musze miec to podzielone na osobne pliki php gdyz gdy mam wszystko w jednym pliku (add.php) to formularze sa jeden pod drugim. Stalo sie to dlatego bo usunolem z scripts.js funkcje odpowiedzialna za zmniejszanie tekstu gdy za duży (musialem to usunac bo chcialem aby tekst sie zwijal do nastepnej lini). W sumie to nw czemu tak sie stalo ale juz trudno. Dlatego tez to podzielilem na te osobne pliki. Ale przeciez w innych plikach tzn. np. dodawanie z yt(add_2.php) nic nie zmienialem i powinno tez sie niby odwolywac do add.php a dziala normalnie.

Ale ok ty wiesz i tak lepiej ode mnie Big Grin wiec powiedz mi w ktorym miejscu mam to zmienic Big Grin

Moze tu ?
else if($type == 'imgfromurl') {
echo '<form action="'.$rewrite->add.'" method="post">

Tylko ze w dodawaniu z yt i vimeo tez jest '.$rewrite->add.' a dziala normalnie

PS. Thx ze wkoncu ktos sie ulitowal nade mna i sie odezwal chociaz Smile
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 07-03-2013 19:26 przez buchaj.)
Cytuj
klocek Offline
Administrator

Liczba postów: 3,037
Reputacja: 315
Post: #29
RE: IMGfromURL (obrazek z adresu) 07-03-2013 20:35
A masz w add.php linijkę odpowiedzialną za wywołanie funkcji IMGfromURL?
WWW Cytuj
buchaj Offline
Użytkownik

Liczba postów: 127
Reputacja: 4
Post: #30
RE: IMGfromURL (obrazek z adresu) 07-03-2013 21:30
Heh thx dziala ale dziwne ze z yt i vimeo nie mam nic wpisywane w add.php jedynie funkcje odpowiedzialna za upload obrazow a dziala Big Grin
Cytuj


Skocz do:


Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości