Tani hosting

Modyfikacja ageChecker - weryfikacja wieku
dsikora115 Offline
Użytkownik

Liczba postów: 4
Reputacja: 0
Post: #11
RE: ageChecker - weryfikacja wieku 22-04-2013 15:49
próbowałem skorzystać translatora google
pisze aby ageChecker dodać do admin/lib a co to jest ten lib trzeba folder o takiej nazwie stworzyć czy co?

i gdzie dokładnie znajduje się header bo wchodze w acp style i szablony-szablony później w mój szablon -nagłówek-szablony i w header ale tam nie ma <body> a tego raczej translator nie pomoże więc jeśli to nie problem mógłbym prosić tu o pomoc

Pozdrawiam
Cytuj
Diabeł Online
Użyszkodnik


Liczba postów: 777
Reputacja: 666
szybki Offline
Użytkownik

Liczba postów: 118
Reputacja: 4
Post: #12
RE: ageChecker - weryfikacja wieku 22-04-2013 16:21
... w głównym katalogu gdzie masz foldery _core, _js, _themes, admin, img, upload otwierasz folder admin a następnie folder lib i tam wklejasz

Do header wchodzisz najpierw w themes a następnie default i jest header.php tam na pewno masz body dokładnie poszukaj a przede wszystkim edytuj to programem notepad++
Cytuj
dsikora115 Offline
Użytkownik

Liczba postów: 4
Reputacja: 0
Post: #13
RE: ageChecker - weryfikacja wieku 22-04-2013 16:54
szybki plus dla 1 punkt reputacji dla ciebie
tak jak pisałem w 1 poście ze nie jestem inteligentnym i bystrym człowiekiem okazało się prawdą
po wpisaniu w google checker +18 mybb wyszukało mi wasze forum i pomyślałem ze to wtyczka będzie tam pasować ale pewnie jest zrobiona do skryptu TenTego a nie dla forum mybb

więc mam nowe pytanie da się jakoś zmodyfikować ageChecker aby działał też na forum mybb bo dodając go do pluginów na forum a później wchodząc w acp-plugin wyskakuje mi właśnie czy mam 18 lat i tak lub nie ale tylko w panelu admina
Cytuj
klocek Offline
Administrator

Liczba postów: 3,037
Reputacja: 315
Post: #14
RE: ageChecker - weryfikacja wieku 22-04-2013 19:33
Musiałbyś na podobnej zasadzie załączyć plik ageChecker-a do pliku podstrony administracyjnej w MyBB.
WWW Cytuj
dsikora115 Offline
Użytkownik

Liczba postów: 4
Reputacja: 0
Post: #15
RE: ageChecker - weryfikacja wieku 23-04-2013 16:11
Klocek dzięki punkt Reputacji leci już do ciebie a mógł byś tak chociaż z grubsza powiedzieć jak to zrobić
Cytuj
krzysiekmat Offline
Użytkownik

Liczba postów: 27
Reputacja: 0
Post: #16
RE: ageChecker - weryfikacja wieku 07-07-2013 16:57
Tutaj macie generator takich skryptów.

http://www.outils.xxx/script-disclaimer-dhtml.html

Jest po francuzku ale to żaden problem.

hotele portal randkowy auto ogłoszenia ogłoszenia pabianice mobilny fryzjer
WWW Cytuj
Erbeen Offline
Zbanowany

Liczba postów: 43
Post: #17
RE: ageChecker - weryfikacja wieku 05-11-2013 01:47
Witam, wykorzystałem tę modyfikacje do wyskakującego okienka facebook like. I jest problem, bo po naciśnięciu zamknij czyli age_true ciasteczko sie dodaje ale nie zamyka okna tylko strona się jakby odświerza i nadal jest to otwarte.
Cytuj
phost Offline
Pomocnik

Liczba postów: 553
Reputacja: 47
Post: #18
RE: ageChecker - weryfikacja wieku 05-11-2013 13:03
Java od fb i java od ageChecker się "żrą". Zakłócają swoje działanie. A raczej java fb zakłóca działanie javy ageChecker. Pewnie jakaś funkcja jest skonstruowana w ten sam sposób lub podobny.

Cytuj
klocek Offline
Administrator

Liczba postów: 3,037
Reputacja: 315
Post: #19
RE: ageChecker - weryfikacja wieku 05-11-2013 13:07
@Erbeen, skrypt nie tworzy typowego ciasteczka, tylko sesję. Skorzystaj z [mojego posta].
@phost, ten moduł nie zawiera JS ;]
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 05-11-2013 13:09 przez klocek.)
WWW Cytuj
phost Offline
Pomocnik

Liczba postów: 553
Reputacja: 47
Post: #20
RE: ageChecker - weryfikacja wieku 05-11-2013 13:20
A to sorki. Nie wiedziałem. Myślałem, że to ten skrypt js co gdzieś jest na forum.

Cytuj


Skocz do:


Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości