Tani hosting

Minimalistic
Panco122 Offline
Użytkownik

Liczba postów: 25
Reputacja: 0
Post: #21
RE: Minimalistic 05-04-2013 12:16
zgubilem-sie.pl - jak daje kod tytułu przed obiekt, to mi sie cała strona rozwala Smile
WWW Cytuj
Diabeł Online
Użyszkodnik


Liczba postów: 777
Reputacja: 666
maszprzypal.pl Offline
TenTego Premium

Liczba postów: 187
Reputacja: 9
Post: #22
RE: Minimalistic 05-04-2013 12:34
'.($page->load('object_title')?'<h2><span><a href="'.$rewrite->img("#ID#","#REWRITE-TITLE#").'">#TITLE#</a></span></h2>':'').' To jest kod odpowiedzialny za Wyswietlanie tytulu.
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 05-04-2013 12:49 przez maszprzypal.pl.)
Cytuj
Panco122 Offline
Użytkownik

Liczba postów: 25
Reputacja: 0
Post: #23
RE: Minimalistic 05-04-2013 12:42
I ten kod kopiuje przed <!-- Begin Object --> tak ?

dobra, działa. Dzięki !
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 05-04-2013 12:57 przez Panco122.)
WWW Cytuj
maszprzypal.pl Offline
TenTego Premium

Liczba postów: 187
Reputacja: 9
Post: #24
RE: Minimalistic 05-04-2013 13:03
Specjalnie TT instal now! zeby Ci pomoc a tu nawet plusa nie ma <szok> co za ludzie heheh

Nie uwazam tego za koniec bo teraz masz nowy problem z buttonami g+ lubie to ... Smile zajrzyj do styles.css i popraw polozenie buttonow zeby nie zaslanialy Ci ( dobre/slabe)
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 05-04-2013 13:07 przez maszprzypal.pl.)
Cytuj
Panco122 Offline
Użytkownik

Liczba postów: 25
Reputacja: 0
Post: #25
RE: Minimalistic 05-04-2013 13:39
Poprawiłem wszystko sobie Smile
WWW Cytuj
wlepy.eu Offline
Użytkownik

Liczba postów: 2
Reputacja: 0
Post: #26
RE: Minimalistic 12-05-2013 23:53
Witam,
Mam pytanie jak zrobić w tym stylu aby: "MENU GLOWNE (W TOPie)" było zawsze wyśrodkowane a nie ustawione prawa/lewa poprzez float?
ustawienie float na none powoduje wylistowanie z header'a <ul><li>
Da się to zrobić w css tak żeby zostawić w spokoju pliki php (header.php)?
Cytuj
n3w.mod3l Offline
Użytkownik

Liczba postów: 3
Reputacja: 0
Post: #27
RE: Minimalistic 21-05-2013 13:27
A ja mam pytanko odnośnie małego błędu - po kliknięciu w "dodaj do ulubionych" serduszko zjeżdża linijkę niżej i nie ma żadnego napisu obok. Dopiero pod odświeżeniu strony "serduszko" wraca na swoje miejsce i obok pojawia się napis "usuń z ulubionych" (czyli wszystko wraca do normy). Ktoś wie jak to rozwiązać?

PS. Bardzo ładna skórka Smile
Cytuj
davvid Offline
Użytkownik

Liczba postów: 17
Reputacja: 0
Post: #28
RE: Minimalistic 28-05-2013 16:57
Skin świetny, a jak zrobić żeby koło logo był guziczek lubie to ?Big Grin mam guziczek ale totalnie nie wiem gdzie go wstawić ;P
Cytuj
caxer Offline
Użytkownik

Liczba postów: 16
Reputacja: 0
Post: #29
RE: Minimalistic 26-08-2013 10:03
A ja mam dosyć banalny problem, edytowałem logo nadpisałem je i nadal jest to oryginalne. Co zrobić żeby się zmieniło?
Cytuj
sramo Offline
Donator TenTego 2.x

Liczba postów: 50
Reputacja: 2
Post: #30
RE: Minimalistic 26-08-2013 12:16
Sprawdź w panelu admina, czy tam jest zmieniona ścieżka do pliku, jeżeli to nie pomoże, to musisz usunąć pamięć podręczną w przeglądarce.
Cytuj


Skocz do:


Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości