Forum służy wyłącznie jako archiwum. Nie można tworzyć nowych wątków i postów.
Tani hosting

Jak wrzucić div'a?
menhold Offline
TenTego Premium

Liczba postów: 22
Reputacja: 0
Post: #1
Jak wrzucić div'a? 15-05-2016 14:01
W pliku szablonowym img.php mamy kod:

Kod:
echo ($page->load('comments') == 1 && $user->userInfo('id') == FALSE)?$kernel->lang['object']['comments.login.required']:null;
echo (!$page->load('comments')?$kernel->lang['object']['comments.off']:null);



Dzięki temu otrzymujemy komunikat, np. "Musisz być zalogowany, żeby skomentować ten obiekt.". Jak to mogę wrzucić w div'a, aby sformowatować?
Cytuj
Diabeł Online
Użyszkodnik


Liczba postów: 777
Reputacja: 666
klocek Offline
Administrator

Liczba postów: 3,051
Reputacja: 315
Post: #2
RE: Jak wrzucić div'a? 15-05-2016 23:53
Kod PHP:
echo ($page->load('comments') == && $user->userInfo('id') == FALSE)?'<div class="foo">'.$kernel->lang['object']['comments.login.required'].'</div>':null
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 15-05-2016 23:54 przez klocek.)
WWW Cytuj


Skocz do:


Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości