Forum służy wyłącznie jako archiwum. Nie można tworzyć nowych wątków i postów.
Tani hosting

 
Ocena wątku:
  • 0 Głosów - 0 Średnio
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
błąd w CMS?
soulman Offline
Użytkownik

Liczba postów: 23
Reputacja: 0
Post: #1
błąd w CMS? 12-02-2017 08:24
Witam.
Nie zauważyłem, aby ktoś opisał podobny błąd, o ile jest to błąd, a nie moje niedopatrzenie.

Na localhoscie (MAMP) wszystko ładnie chodzi, natomiast po wrzuceniu strony na serwer, nie działają mi linki.

PHP w wersji 5.5.33. 

Komunikat:

Not Found

The requested URL /about-me was not found on this server.

Additionally, a 404 Not Found error was encountered while trying to use an ErrorDocument to handle the request.


______________


Sprawa rozwiązana - dziwnym trafem brakowało .htaccess na serwerze.
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 12-02-2017 10:07 przez soulman.)
Diabeł Online
Użyszkodnik


Liczba postów: 777
Reputacja: 666
KasztaN9 Offline
TenTego Premium

Liczba postów: 136
Reputacja: 9
Post: #2
RE: błąd w CMS? 12-02-2017 13:09
w sensie wgrałeś wszystko na serwer przez FTP ?
zwróć uwagę na plik .htaccess
BuzzY Offline
Użytkownik

Liczba postów: 24
Reputacja: 1
Post: #3
RE: błąd w CMS? 12-02-2017 13:39
Przecież napisał, że sobie poradził - brakowało mu .htaccessa na ftp.
soulman Offline
Użytkownik

Liczba postów: 23
Reputacja: 0
Post: #4
RE: błąd w CMS? 12-02-2017 17:08
Tak, brakowało tego pliku, o czym napisałem :-)
Mam za to inny problem, ale to w osobnym wątku opiszę.
song Offline
Użytkownik

Liczba postów: 55
Reputacja: -23
Post: #5
RE: błąd w CMS? 12-02-2017 22:31
Zwróć uwagę na plik .htaccess

(Ten post był ostatnio modyfikowany: 12-02-2017 22:31 przez song.)
WWW


Skocz do:


Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości