Sruu - forum webdeveloperów
Jak wyłączyć wybór języka - Wersja do druku

+- Sruu - forum webdeveloperów (http://forum.sruu.pl)
+-- Dział: Gotowe Rozwiązania (/f-gotowe-rozwiazania)
+--- Dział: Batflat (/f-batflat)
+--- Wątek: Jak wyłączyć wybór języka (/t-jak-wylaczyc-wybor-jezyka)



Jak wyłączyć wybór języka - killerbees1982 - 19-05-2017 20:35

Witam. Tak jak w temacie. Jak wyłączyć wybór języka w belce nawigacji? Chcę mieć tylko stronę w j.polskim.


RE: Jak wyłączyć wybór języka - klocek - 19-05-2017 21:39

Dezaktywuj moduł "langSwitcher".


RE: Jak wyłączyć wybór języka - Michaelt - 08-01-2018 17:00

Podepnę się z pytaniem - co mam zrobić jeśli funkcje "dezaktywuj" dla modułów same są nieaktywne? Jestem zalogowany jako admin z dostępem do wszystkiego. Mogę deaktywować tyle te moduły, które domyślnie nie były aktywne, czyli np. karuzela. 


RE: Jak wyłączyć wybór języka - michalo2k - 08-01-2018 17:46

Musisz wejść w inc/core/defines.php i usunąć linijkę z modułem z BASIC_MODULES i wtedy możesz dezaktywować moduł.


RE: Jak wyłączyć wybór języka - Michaelt - 08-01-2018 18:11

@michalo2k - dzięki za szybką odpowiedź. Problem rozwiązany Smile